Gheorghe Flutur, la Consiliul Național PNL: Să facem alegeri anticipate și să ieșim din spirala periculoasă a socialiștilor care vor ca trei ani să fie ei la guvernare și un an să fim noi să reparăm ce au făcut ei. Nu asta trebuie să fie soluția. Să nu-i lăsăm pe PSD-iști singuri la tablă ca în 2016


Intră acum și în grupul de

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL, Gheorghe Flutur, președinte al PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava a declarat, duminică, la Consiliul Național al PNL că pasul alegerilor anticipate este cel mai important.

„Cred că trebuie să spunem mai apăsat românilor de ce: Nu noi am creat criza, ci PSD care și-a pierdut un aliat anul trecut și, într-o țară civilizată, când nu mai ai majoritate te duci în anticipate. Nu e un moft. Nu putem merge cu 20 la sută la infinit. Trebuie să spunem românilor: Mergem la anticipate ca să facem marile reforme pentru România că vorbim de descentralizare, legătura provinciilor istorice, că vorbim de reindustrializare”, a spus Flutur care a arătat că trebuie explicat cât e de greu să administrezi o țară cu 20 la sută din voturi în Parlament.

EL le-a cerut comunicatorilor partidului să vorbească mai apăsat despre PNL care are curaj și își asumă răspunderea.

Este partidul curajului. Nu mulți au făcut acest lucru, să-și pună mandatul pe masă ceea ce face Guvernul Orban.O facem pentru că vrem să intrăm în normalitate”, a spus Flutur.

El a atras atenția asupra pericolului ca PNL să piardă guvernarea după alegerile parlamentare pentru că PSD are un cor de bocitoare și de transmitere de mesaje populiste.

Haideți să ieșim din spirala periculoasă a socialiștilor care vor trei ani ei și un an noi. Cam asta vor dacă ați observat. Trei ani să împartă și să venim noi să reparăm. Nu asta trebuie să fie soluția. Trebuie să vorbim de PNL care are vocația modernizării, vocație europeană și credibilitate europeană pentru că avem parteneri în Europa care ne sprijină”, a spus Flutur.

El crede că toate astea se vor putea face printr-un pareneriat între administrația publică locală, administrația publică centrală, Președinție și partenerii noștri de la Bruxelles și „dacă vom avea curajul să o spunem răspicat și să nu-i lăsăm singuri la tablă pe PSD-iști”.

„Prea des, dragi colegi, îi lăsăm- ca în 2016 pe Dragnea- la hartă, să ne explice cum va curge lapte și miere. Vom greși pentru că este o demagogie de nedescris seară de seară a liderilor PSD purtători sau bocitori de mesaje populiste”, a spus Flutur.

El și-a exprimat încrederea că PNL și-a găsit cadența și că  este în cea mai bună formă din ultimii 30 de ani.

Flutur a cerut organizațiilor județene să stabilească până la 1 martie toți candidații pentru alegerile locale.

„Am trecut două examene, mai urmează două. Împreună, la victorie!”, a încheiat discursul său Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de