Președintele organizației județene de femei din PNL Suceava, Cătălina Culipei, a câștigat concursul pentru o funcție de consilier în cadrul aparatului administrativ al CJ Suceava, incompatibilă cu cea de consilier județean. Ea poate decide în 15 zile dacă demisionează din Consiliul Județean Suceava.


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene de femei din PNL Suceava, consilierul județean PNL Cătălina Culipei, a câștigat concursul pentru ocuparea funcției publice de execuție de consilier clasa I, grad profesional principal la Serviciul de urbanism, amenajarea teritoriului și cadastru din cadrul Direcției Arhitect Șef a Consiliului Județean Suceava.

Cătălina Cuplipei a obținut 189,66 de puncte în urma probelor scris și oral susținute în cadrul concursului.

La concurs au fost validate dosarele pentru trei candidați, iar la proba de tehnologia informației unul dintre concurenți nu s-a prezentat, iar din cei doi rămași în cursă unul nu s-a prezentat la proba scrisă.

În urma concursului doar Cătălina Culipei s-a prezentat la toate probele obținând 189,66 de puncte.

Cătălina Culipei este consilier județean PNL, iar funcția câștigată prin concurs este incompatibilă cu cea de ales județean astfel încât ea va trebui să decidă în termen de 15 zile dacă renunță la funcția de consilier județean.

Contactată de News Bucovina, Cătălina Culipei a evitat să spună dacă va continua să activeze ca ales județean.

Potrivit unor surse politice, Cătălina Culipei a obținut în urma concursul funcție publică astfel încât va putea fi detașată într-o funcție de execuție de conducere a unei instituții descentralizate din județ sau chiar să fie numită în funcție de conducere în Prefectura Suceava.


Intră acum și în grupul de