Vicepreședintele Forței Naționale, deputatul Alexandru Băișanu, s-a afiliat grupului PSD: Eu, un liberal convins, am ales astăzi să nu particip la jefuirea și îngenuncherea României și la acest gen de politică dictatorială al PNL care se vrea partid unic precum PCR.


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele Partidului Forța Națională, deputatul de Suceava Alexandru Băișanu, a anunțat, luni, că s-a afiliat grupului PSD din Camera Deputaților.

„M-am înscris în PNL, am fost președinte opt ani de zile al filialei Suceava a PNL și m-am trezit în PDL. Astăzi am observat că PDL-iștii, cei care au tăiat pensii și salarii, cei care anunțau cu seninătate închideri de spitale și școli conduc din nou România ascunși după însemnele PNL”, a declarat Băișanu pentru News Bucovina.

„Nu pot sta la aceeași masă cu PDL-iștii lui Băsescu care au vândut România bucată cu bucată și care continuă să o vândă astăzi cu totul! România nu e a lor!”, a spus Băișanu.

El a subliniat că a votat acum trei luni instalarea Guvernului PNL pentru un singur motiv și acela că România trebuia guvernată.

„În realitate, după doar trei luni de guvernare, PNL condus de PDL-iști nu se ocupă de guvernare, ci are doar unic scop eliminarea stângii de pe scena politică românească”, a spus deputatul sucevean.

El consideră că se reiterează, parcă trasă la indigo, o etapă neagră a istoriei României când comuniștii veniți din Rusia Sovietică având-o în frunte pe Ana Pauker, au avut un singur scop, și anume să înlăture din viața politică a acelor vremi partidele politice democratice care funcționau atunci în țară și că a urmat o perioadă de 50 de ani de dictatură comunistă.

„Ținând cont de aceste lucruri, iată, eu un liberal convins, am ales astăzi să nu particip la jefuirea și îngenuncherea României și la acest gen de politică dictatorială al PNL care se vrea partid unic precum a făcut și PCR. O dreaptă puternică nu poate exista în absența stângii. E valabilă și reciproca”, a conchis Alexandru Băișanu.


Intră acum și în grupul de