Gheorghe Flutur: „Este iresponsabilă abordarea lui Nechifor când vorbeşte de Aeroportul Suceava”


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a dezlănţuit efectiv, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, asupra deputatului PSD de Fălticeni, Cătălin Nechifor, pe care îl acuză că nu face altceva decât să submineze eforturile CJ de a atrage turişti în judeţ. Flutur a spus că ultimele declaraţii ale deputatului, în legătura cu prezumtibilul risc ce ar exista la decolarea avioanelor de la Aeroportul Salcea-Suceava sunt de fapt reacţii „infantile, necoapte, ale unor oameni care nu înţeleg eforturile Consiliului Judeţean Suceava” şi că au ca unic scop dorinţa celui care le face de a se vedea la televizor, la buletinele de ştiri, sau prin ziare.

„Este iresponsabilă abordarea lui Nechifor când vorbeşte de Aeroportul Suceava”, a mai spus şeful executivului judeţean sucevean, care a ţinut să menţioneze că în următoarea perioadă se aşteaptă de la liderul PSD să iasă la drumul mare cu o pancardă pe care să îndemne oamenii să nu mai intre în judeţ. „Dacă ar fi să dezgropăm morţii aş spune că ar trebui să-i întrebe mai degrabă pe tătucii lor de la PSD de ceea ce s-a întâmplat în judeţul Suceava în ultimii 12 ani”, a ţinut să concluzioneze Gheorghe Flutur.

Acest gen de reacţie a liderului CJ, care este şi preşedintele organizaţiei judeţene Suceava a PD-L este deocamdată unic şi el vine pe un fond de dueluri declarative pe care PSD şi PD-L îl rulează de aproximativ două săptămâni.

Reamintim că la începutul săptămânii deputatul Nechifor a cerut conducerii CJ un raport asupra riscului la care se expun turiştii atunci când decolează sau aterizează cu avionul pe Aeroportul Salcea, sugerând că pista de aterizare prezintă serioase semne de întrebare asupra siguranţei în exploatare.


Intră acum și în grupul de