Gheorghe Flutur, către Ioan Stan: Încetați cu minciuna și cu dezinformarea populației! Chiar Raed Arafat a făcut propunerea ca municipiul Câmpulung Moldovenesc să fie punct de operare aeromedicală pentru elicopterul SMURD


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a cerut, miercuri, președintelui PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, să înceteze cu minciuna și dezinformarea populației și să încerce să facă totuși ceva pentru acest județ, pe care guvernarea PSD l-a blocat.

„În ultima perioadă asistăm la derapaje din ce în ce mai dese ale domnul Ion Stan, care, cu ipocrizie, aduce în spațiul public minciuni grosolane, în loc să încerce să facă ceva pentru acest județ, un județ pe care PSD-ul l-a blocat, pur și simplu”, a spus președintele Gheorghe Flutur.

El a arătat că ultima intoxicare „marca Ioan Stan” este în legătură cu alocarea unui elicopter SMURD județului Suceava.

„Solicitările mele repetate adresate Guvernului, dar mai ales recentul răspuns primit de la Guvern, semnat de Raed Arafat, arată cât se poate de clar preocuparea mea pentru ca județul Suceava să primească un elicopter SMURD în zona de munte”, a continuat Flutur.

Președintele CJ Suceava a subliniat că aceasta este o preocupare pe care a avut-o chiar din primul an al acestui mandat și acum, în sfârșit, după ce recent a avut o discuție și cu Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a primit asigurări că județul Suceava va primi un elicopter SMURD.

„Apoi, chiar Raed Arafat ne trimite un răspuns prin care este contrazis Ioan Stan. De exemplu, propunerea ca municipiul Câmpulung Moldovenesc să fie punct de operare aeromedicală vine chiar din partea domnului Arafat, pe care Ioan Stan îl invocă într-un comunicat de presă”, a spus președintele Flutur.

El spune că nu se așteaptă ca Ioan Stan să aprecieze inițiativele sale și ale liberalilor, dar este de bun simț să înceteze cu ipocrizia, să înceteze a mai minți populația.

„Lumea știe foarte bine cum stau lucrurile, se știe că guvernarea PSD a blocat efectiv județul Suceava. Și atunci, poate că, în aceeași notă de ipocrizie pe care o manifestați în ultima perioada, veți spune, domnule Stan, că și blocarea proiectului pe apă-canal de 240 milioane euro,  neplata de lucrări efectuate la centura Sucevei, restanțele la plata concediilor medicale, gaura de 30 milioane de Euro în plata proiectelor PNDL, tergiversarea realizării conductei de gaz metan până la Vatra Dornei, sunt, și acestea, ficțiuni?”, s-a întrebat Gheorghe Flutur.

El a menționat că acestea sunt doar câteva exemple de blocaje grave, de lucruri nerealizate de guvernarea PSD, pe care liberalii trebuie să le rezolve.

„Acestea sunt doar câteva exemple de blocaje grave, de lucruri nerealizate de guvernarea PSD, pe care noi trebuie să le rezolvam. Și le vom rezolva! Ioan Stan ar putea, cel puțin, să nu mai intoxice populația cu minciuni”, a conchis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de