PSD Suceava are în vedere mai multe scenarii pentru desemnarea candidaților la locale. Unul dintre scenarii este ca Ion Lungu să nu fie susținut de PNL pentru un nou mandat


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a declarat, marți, în conferință de presă, că organizația are în vedere mai multe scenarii în ceea ce privește candidaturile pentru alegerile locale.

El a arătat că organizația are în vedere mai multe candidaturi, dar că acestea vor fi anunțate în funcție de ceea ce se va întâmpla în perioada următoare.

Cușnir a spus că unul dintre scenarii vizează o colaborare la alegerile locale între PSD și Pro România, fără să ofere mai multe amănunte.

El a adăugat că un alt scenariu luat în calcul este ca alegerile locale să fie organizate odată cu alegerile parlamentare anticipate.

Dan Ioan Cușnir a mai spus că o altă situație luată în calcul este ca Ion Lungu să nu fie canidatul susținut de PNL pentru un nou mandat de primar.

Președintele organizației municipale PSD Suceava a explicat că în funcție de care dintre aceste variante  vor fi puse în aplicare vor fi anunțați și candidații la alegerile locale.

El a subliniat că pentru oricare din variante organizația este pregătită cu candidații cei mai buni.

Întrebat ce părere are despre o eventuală candidatură a fostul prefect de Suceava Mirela Adomnicăi, Dan Ioan Cușnir a răspuns sec: „Nu am nicio părere”.


Intră acum și în grupul de