Liderul PSD Suceava Dan Ioan Cușnir a recunoscut că senatorul Ioan Stan i-a cerut demisia: Biroul Permanent a decis să rămân în funcție, iar de atunci colaborez mai bine cu președintele organizației județene


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, a recunoscut, marți, în conferință de presă că președintele organizației județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, i-a cerut demisia din funcție.

Cușnir a evitat să spună care au fost motivele pentru care Ioan Stan a făcut această cerere, dar că el a mers în fața Biroului Permanent Municipal PSD Suceava unde și-a pus mandatul la dispoziția membrilor acestui for de conducere, iar prin vot secret, 96 la sută dintre aceștia au decis ca el să-și continue activitatea în funcția de lider de organizație.

Președintele organizației municipale PSD Suceava crede că senatorul Ioan Stan a avut o percepție greșită asupra unor chestiuni și că prin votul biroului organizației îngrijorările au fost îndepărtate.

Dan Ioan Cușnir a apreciat că după acest episod are o colaborare chiar mai bună cu președintele organizației județene PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de