Liderul PSD Suceava Dan Ioan Cușnir a recunoscut că senatorul Ioan Stan i-a cerut demisia: Biroul Permanent a decis să rămân în funcție, iar de atunci colaborez mai bine cu președintele organizației județene

Președintele organizației municipale PSD Suceava, consilierul județean Dan Ioan Cușnir, a recunoscut, marți, în conferință de presă că președintele organizației județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, i-a cerut demisia din funcție.

Cușnir a evitat să spună care au fost motivele pentru care Ioan Stan a făcut această cerere, dar că el a mers în fața Biroului Permanent Municipal PSD Suceava unde și-a pus mandatul la dispoziția membrilor acestui for de conducere, iar prin vot secret, 96 la sută dintre aceștia au decis ca el să-și continue activitatea în funcția de lider de organizație.

Președintele organizației municipale PSD Suceava crede că senatorul Ioan Stan a avut o percepție greșită asupra unor chestiuni și că prin votul biroului organizației îngrijorările au fost îndepărtate.

Dan Ioan Cușnir a apreciat că după acest episod are o colaborare chiar mai bună cu președintele organizației județene PSD Suceava.