Florin Sinescu critic cu conducerea Primăriei Suceava în privința întreținerii bazelor sportive din municipiu: Punem nocturnă la un stadion cu două tribune închise, iar pentru meciurile de hochei patinoarul nu prezintă siguranță, nu are mantinelă corespuzătoare și nici tabelă de marcaj


Intră acum și în grupul de

Candidatul Pro România la funcția de primar al Sucevei, fostul prefect Florin Sinescu,  a atras atenția că se tot vorbește de construirea unei Săli Polivalente în Suceava, dar bazele sportive pe care le are în prezent municipiul nu sunt întreținute.

„Nu am reușit să întreținem ceea ce avem”, a spus Sinescu.

El a arătat că se montează cu două milioane de euro nocturnă la Stadionul Areni care are două tribune închise din motive de siguranță și că neîntreținute sunt și  baza „Unirii” din Burdujeni sau Stadionul din Ițcani.

„Sunt lucruri care puteau fi puse în valoare mult mai bine”, a spus Sinescu.

El crede că astfel era încurajat tineretul să se formeze și să se creeze o bază pentru echipele care sunt finanțate de municipalitate.

Sinescu a mai prezentat și situația Patinoarului artificial care nu prezintă siguranță pentru meciurile de hochei.

„Ca să înțelegem unde suntem. Echipa de juniori CSM Suceava trebuia să joace două meciuri cu echipa de juniori Steaua București. Cei de la Steaua București au transmis o adresă către club și au spus că Patinoarul Suceava nu prezintă siguranță întrucât nu este acoperit, iar calitatea gheții este necorespunzătoare. Avem mantinela din momentul în care s-a făcut acest patinoar. Este o mantinelă din lemn care nu mai corespunde regulamentelor de organizare a competițiilor. Și lipsește tabela de marcaj. Ei ne-au propus ca aceste două meciuri, tur-retur, să se joace la București. Ei ne pun la dispoziție patinoarul de la București cu toate cheltuielile aferente pe care ei să le suporte”, a spus Sinescu.

El s-a întrebat dacă chiar nu s-au putut rezolva aceste lucruri simple până la a acoperi patinoarul, cum ar fi mantinela sau tabela de marcaj.


Intră acum și în grupul de