Optimism la PMP Suceava în privința scorului de la ”locale”. Florin Hrebenciuc: PMP va depăși USR-PLUS la alegerile locale


Intră acum și în grupul de

Secretarul general adjunct al Organizației Județene Suceava a PMP, tânărul antreprenor sucevean Florin Hrebenciuc, este convins că marea surpriză a alegerilor din 2020 nu va fi USR, ci PMP care va surclasa USR-PLUS la urne, atât la nivel national cât și la nivel local.  

Florin Hrebenciuc a declarat că la nivel național PMP se va clasa pe locul al treilea după PNL și PSD ca număr de aleși locali și va deveni în acest fel cea de a treia forță politică din România ca număr de reprezentanți în administrația publică locală.

Argumentele invocate de secretarul general-adjunct al PMP Suceava sunt oamenii foarte bine pregătiți și determinați cu care MIșcarea Populară intenționează să obțină rezultate foarte bune în competiția electorală.

Florin Hrebenciuc a amintit că ținta PMP este să obțină un scor de peste 10 % la alegerile locale din acest an și că  partidul său își va desemna candidații pentru toate cele 114 de localități din județul Suceava până la data de 1 martie 2020.

Secretarul general adjunct al PMP Suceava a remintit și faptul că partidul său este cel care a inițiat un proiect de lege pentru alegerea primarilor din două tururi de scrutin, pentru susținerea căruia PMP a strâns nu mai puțin de un milion de semnături.

Proiectul de lege a fost adoptat de Senat și se află pe ordinea de zi a Camerei Deputaților. ”PSD refuză să supună votului acest proiect în Camera Deputaților și este clar pentru toată lumea de ce face acest lucru”, a conchis Florin Hrebenciuc.


Intră acum și în grupul de