Avertisment dur din PMP Suceava pentru PNL și USR: Oamenii vor taxa toate mofturile și orgoliile politice// VIDEO


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PMP Suceava, Anca Gâtlan, a declarat, luni, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că „mofturile și orgoliile politice” ale PNL  sau USR vor fi taxate de electorat.

Ea a spus că oamenii nu mai pot fi manipulați.

„Eu spun că sucevenii sunt oameni deștepți și cu perspectivă și văd că nu e în regulă. Sunt oameni care simt instabilitatea în care ne-a adus cu: „Iată guvernul, nu e guvernul”, „Stai că avem anticipate, stai că s-ar putea să nu mai fie”, „Uite alegeri în două tururi, iată că nu mai sunt””, a declarat Gâtlan,

Ea a arătat că totul a pornit de la un guvern PSD de care oamenii au fost profund nemulțumiți și care a fost demis fiind înlocuit cu un guvern PNL.

„A venit PNL care a spus că suntem noi mai deștepți și mai responsabili și intrăm noi la guvernare. Poate că, inițial, a existat o intenție bună, dar care a dispărut în totalitate. Instabilitatea asta pe toate planurile nu va rămâne nedecontată de electorat”, a spus Gâtlan.

Secretarul general al PMP Suceava a mai apreciat că PNL va avea surprize mai ales că a provocat o instabilitate politică ce are repercusiuni în toate planurile.

„PNL, care credea că, propunând alegeri anticipate, va culege laurii fără emoții, s-ar putea să aibă surprize. Să nu mai spun de USR care vrea să salveze România, dar nu tura asta. Oamenii vor taxa toate mofturile și orgoliile politice”, a conchis Anca Gâtlan.


Intră acum și în grupul de