Ion Lungu spune că nu are emoții în alegeri deși are contracandidați doi foști prefecți, Florin Sinescu și Mirela Adomnicăi: Le doresc mult succes și mie îmi doresc să câștig Primăria


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, confirmat de PNL candidat al partidului pentru al cincilea mandat de primar a declarat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina  că nu are emoții în alegeri în condițiile când are contracandidați doi foști prefecți, Florin Sinescu din partea Pro România și Mirela Adomnicăi din partea PSD.

„Nu am nici o emoție. Îi respect pe amândoi. Am lucrat cu amândoi ca prefecți. Le doresc mult succes și mie îmi doresc să câștig Primăria”, a spus Ion Lungu.

El a arătat că se așteaptă ca această campanie electorală să fie una de idei.

„Mi-ați spus doi candidați de la care eu am pretenția să vină idei, să discutăm”, a spus Lungu.

El a menționat că se așteaptă ca din partea PMP să candideze viceprimarul Marian Andronache, iar din partea USR, Teodora Munteanu.

Ion Lungu a precizat că va merge în aceste alegeră alături de viceprimarul Lucian Harșovschi.

„Este mâna mea dreaptă”, a spus Lungu despre Lucian Harșovschi.

El a menționat că acum se lucrează la un program al PNL de administrare a orașului pentru perioada 2020-2024.

Totodată, el a spus că lista de consilieri locali va fi restructurată.

Ion Lungu a dat ca exemplu modul în care se implică Mihai Flutur în calitatea de consilier local și că acesta a transmis mereu probleme ale locuitorilor din cartierul Ițcani de care răspunde și a fost ca o curea de transmisie între locuitorii din Ițcani și primar.  


Intră acum și în grupul de