Liderul PMP Suceava, Marian Andronache, susține că e nevoie de un guvern stabil și nu de alegeri anticipate: Suntem într-o criză politică fără precedent ce afectează activitatea tuturor instituțiilor statului, iar coroborată cu epidemia de coronavirus poate duce la un dezastru economic și social cu repercusiuni irecuperabile.


Intră acum și în grupul de

Președintele PMP Suceava, Marian Andronache a declarat, miercuri, într-o conferință de presă că PMP va vota pentru învestirea Guvernului Florin Câțu și a arătat că unul dintre motivele pentru care PMP votează Guvernul Florin Câțu este că România are nevoie de stabilitate în această perioadă în care țara este foarte fragilă.

Mai mult, PMP și PNL au semnat un protocol de colaborare politică prin care Guvernul se angajează să pună în aplicare proiecte de dezvoltare a României promovate de PMP, a spus Andronache.

„PMP crede în nevoia constituirii unui pol anti-PSD în contextul ratării obiectivului alegerii primarilor în două tururi de scrutin, iar unitatea forțelor de centru-dreapta este foarte importantă în perspectiva alegerilor din 2020”, a spus Andronache.

El a mai declarat că România este într-o criză politică fără precedent care afectează activitatea tuturor instituțiilor statului, iar coroborată cu epidemia de coronavirus poate duce la un dezastru economic și social cu repercusiuni irecuperabile.

„În al 12-lea ceas considerăm că și PSD și PNL trebuie să țină cont de nevoile românilor, să lase lupta politică în planul al doilea. Nevoia de anticipate nu există în momentul acesta și totul este un circ, este o luptă de putere, pentru putere și de conservare a unor procente pe care cred ei că le au în momentul acesta”, a spus liderul PMP Suceava.

El a subliniat că următoarele luni sunt vitale și e nevoie de un guvern stabil care să ia măsuri necesare pentru România.

Andronache a mai spus că e nevoie de un guvern stabil și pentru negocierile pe bugetul pe care îl va obține România de la UE pentru perioada 2021-2027.


Intră acum și în grupul de