Cătălin Coman candidează pentru un nou mandat de primar la Fălticeni pentru că vrea să ducă la bun sfârșit proiecte pe care le-a început: La sfârșitul acestui an toate străzile din oraș vor fi asfaltate


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Fălticeni, Cătălin Coman, a declarat vineri la Subiectul Zilei de la News Bucovina că va candida pentru un nou mandat de primar pentru că vrea să ducă la bun sfârșit proiectele începute.

„Candidez la funcția de primar al municipiului Fălticeni pentru că sunt multe proiecte în implementare, multe proiecte la care am început lucrul intens și pe care vreau să le duc la bun sfârșit”, a declarat Cătălin Coman.

El a spus că dacă în 2016 a fost ales cu  78 la sută din voturi speră că anul acesta va avea mai multe voturi.

Cătălin Coman a evitat să facă orice comentariu despre contracandidați arătând că el vorbește doar despre ce a făcut, ce proiecte are și care este echipa cu care vrea să le pună în aplicare

„Mă bazez pe toate realizările pe care le am eu cu echipa mea din Primărie și Consiliul local în ultimii opt ani”, a spus Coman.

El a precizat că vorbește de proiectele care sunt în implementare și care rezolvă problemele cetățenilor.

„Vorbim despre faptul că întotdeuna am încerca să înțeleg nevoile oamenilor, de la cea mai mică la cea mai mare problemă și le rezolvăm. Sunt unele care au fost rezolvate, altele în curs de rezolvare, sunt proiectele care sunt în implementare și la care termenele nu ne ajută foarte mult pe noi, pe primari”, a spus Coman.

El a arătat că, din păcate, proiectele în România se fac foarte-foarte greu ca termene și nu din vina comunităților locale sau a primarilor.

„Sunt proiecte la care scrii hârtii doi ani și le implementezi în trei-patru luni”, a spus primarul.

El a arătat că în implementare se află proiectul iluminatului public cu fonduri europene în valoare de 16 milioane de lei, proiectul cinematografului care este lansat, asfaltarea tuturor străzilor până la sfârșitul anului 2020.

Coman a mai spus că după schimbarea legislației, autoritățile locale pot acum să finanțeze rețele de gaz natural și că a fost deja alocată o sumă consistentă în acest an pentru astfel de investiții în Fălticeni.

Totodată, el a anunțat că se începe reabilitarea Școlii Gimnaziale nr. 2 „Ion Irimescu” pe un proiect guvernamental, dar că începe în două-trei săptămâni și reabilitarea Bibliotecii Municipale care funcționează într-o clădire foarte frumoasă și foarte veche din 1856 din fața sediului primăriei, dar și Parcul Prefecturii, Casa Memorială „Mihail Sadoveanu” și alte proiecte.


Intră acum și în grupul de