Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu speră ca parlamentarii liberali să voteze la vedere pentru instalarea Guvernului Cîțu pentru a oferi țării un guvern stabil


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu și-a exprimat, miercuri, încrederea că parlamentarii PNL vor vota, joi, în Parlament pentru învestirea Guvernului Cîțu astfel încât țara să aibă un guvern stabili.

El a transmis printr-un comunicat de presă că votul pentru învestirea Guvernului Cîțu este un test de onestitate al liberalilor.

„Sunt liberalii sincer animați de dorința de a oferi țării un guvern stabil sau premeditează în continuare, iresponsabil pașii către alegeri anticipate într-o situație de criză fără precedent?”, se întreabă Eugen Bejinariu.

El s-a întrebat dacă PNL va respecta de această dată litera și spiritul Constituției prin a-și vota guvernul propus ori va mima dorința și va „fenta” din nou, legea.

„PSD are doar 40% din voturile parlamentare, așadar liberalii ar putea coagula o majoritate cu celelalte partide, așa cum au clamat ca vor și au insistat că pot. Dacă ceea ce se întâmplă pe scena politică nu este o șaradă liberală și cronică ipocrizie, mă aștept ca în parlament liberalii să voteze la vedere pentru instalarea guvernului Cîțu. Altfel așa cum pică testul de onestitate vor pica și în sondaje și în preferințele electorale”, a spus Bejinariu.


Intră acum și în grupul de