PNL cere revizuirea comportamentului Guvernului (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerea liberală suceveană a solicitat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, revizuirea completă a comportamentului Guvernului faţă de cetăţeanul din România. Potrivit preşedintelui PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, locuitorul de rând este nevoit mai nou să suporte toate „cocofâsurile” inventate de miniştrii în funcţie.

„În ultima perioadă se petrec o serie de disfuncţionalităţi la nivelul Ministerelor Învăţământului, Sănătăţii, a celui de Interne şi alte ministere bugetare care nu vor mai putea să lucreze la capacitate maximă. Îmi imaginez în actualul context cum bolnavii vor trebui să revină peste câteva zile şi elevii să înceapă şcoala, dar toţi profesorii vor fi în acest gen de şomaj tehnic”, a declarat Băişanu.

El consideră că astfel de hotărâri sunt aberante şi că cei care le-au luat pot fi siguri că oamenii s-au săturat de promisiuni fără acoperire şi de „mini-dulciuri” aruncate în faţă, iar capitalul electoral câştigat până acum prin astfel de metode este ca şi pierdut.


Intră acum și în grupul de