Cătălin Nechifor (Pro România) susține măsuri dure acum în Suceava pentru că situația este deja foarte gravă: Spital militar de campanie, carantină severă, interdicție severă de circulație, sprijin pentru persoanele în vârstă și sprijin logistic de la București


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a avertizat, luni, că situația este cât se poate de gravă în Suceava și că trebuie luate măsuri dure acum.

El spune că e nevoie să fie adus un spital militar la Suceava apreciind că Spitalul Județean Suceava este probabil compromis cu 27 de cadre medicale confirmate și fără să se știe câte persaone asimptomatice sau cu rezultatele neconfirmate.

„Spitalul de la Fălticeni nu cred că poate fi utilat în atât de scurt timp. Din păcate. Acum 5 ani era la 91% grad de realizare. Astăzi cred că e imposibil să aduci echipamente medicale să le și montezi să le și probezi să faci și instruirea personalului. Nu mai avem timp de așa ceva.Acum vorbim de zile, poate ore”, a spus Nechifor.

El a arătat că județul Suceava are 600.000 de locuitori, iar 30.000 s-au întors în ultimele săptămâni din Italia, Germania, Spania, Israel, Franța și alte țări.

„Nu mai căutăm vinovați. Important e ce facem azi. ACUM”, a scris Nechifor pe pagina sa de socializare.

El a prezentat principale puncte de avut în vedere:

1 spital militar de campanie

2 carantină severă

3 interdicție de circulație severă

4 muncă de acasă

5 izolat persoanele în vârstă

6 ajutor logistic de la București

7 încredere

„Asta trebuie făcut pentru a evita o catastrofă”, a spus Nechifor.


Intră acum și în grupul de