Aproape gata de alegeri liberale (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Organizaţia judeţeană a liberalilor suceveni se află în această perioadă într-o activitate febrilă. Totul trebuie pus la punct până la începutul lunii viitoare şi asta pentru că pe 5 septembrie liberalii se pregătesc de alegeri. După o lungă perioadă de conducere interimară, PNL Suceava vrea să-şi desemneze un lider care să-i conducă pe membrii partidului către reconstrucţie şi dezvoltare.

Primul hop mare pe care însă noua conducere va trebui să-l treacă sunt alegerile prezidenţiale din noiembrie. Potrivit preşedintelui interimar al PNL Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, “până în momentul de faţă organizarea în PNL dă roade şi din cele 114 localităţi existente sunt făcute alegerile şi preşedinţi desemnaţi în 61 dintre ele”.

Liderul liberal a dat însă asigurări ferme, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute pe parcursul zilei de joi, că în cel mai scurt timp şi în celelalte localităţi vor fi susţinute alegerile pentru ca pe 5 septembrie totul să fie ireproşabil.

Deşi în lupta pentru şefia PNL Suceava există doi candidaţi înscrişi, Ilie Niţă a ţinut, în cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, să-şi exprime susţinerea faţă de actualul lider interimar, Alexandru Băişanu, spunând că “nimeni nu este mai perfect ca actualul şef pentru a prelua frâiele organizaţiei judeţene”. Întrebat ce funcţie îşi doreşte în PNL, Niţă a refuzat să comenteze, apreciind doar că urmează a se vedea pe viitor, “acum a venit la muncă”.


Intră acum și în grupul de