Orest Onofrei îi „bate obrazul lui Mîrza” cu date statistice (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Senatorul PD-L de Suceava, Orest Onofrei, i-a atras serios atenţia colegului său de cameră parlamentară şi de coaliţie de guvernare, Gavril Mîrza (liderul PSD Suceava) cu privire la declaraţiile pe care acesta dinn urmă le-a făcut în cursul săptămânii trecute.

Orest Onofrei a spus într-o conferinţă de presă că „domnul Mîrza a adoptat stilul colegului său de partid Cătălin Nechifor şi face declaraţii ca şi cum noi nu am trăi în acest judeţ. Se pare însă că domnia sa este cel care de când a plecat de la conducerea Consiliului Judeţean Suceava a pierdut legătura cu judeţul şi nu ştie ce se mai întâmplă”.

Parlamentarul sucevean a făcut referire la acuzele pe care senatorul Mîrza le-a adus Consiliului Judeţean şi liderului PDL Suceava, Gheorghe Flutur cu privire la risipirea banilor destinaţi dezvoltării turismului pe tot felul de manifestări şi vizite de la Bucureşti ce nu au adus, în opinia liderului PSD Suceava nici un beneficiu judeţului nostru.

În replică, Orest Onofrei a ţinut să-i amintească şefului social-democraţilor suceveni că în anul de criză 2009 judeţul Suceava a înregistrat o creştere a turismului cum nu a mai fost din anul 1990 încoace. „Acum Suceava are o afluenţă de turişti mai mare ca nicicând, în week-end nu mai sunt locuri libere la pensiuni şi mai ales e vorba de oameni care vin să-şi petreacă aici concediul şi nu să stea doar o zi să facă turul mănăstirilor”, a explicat Orest Onofrei care i-a solicitat colegului din Senat să fie mai responsabil în declaraţiile publice pe care le face.


Intră acum și în grupul de