Senatorul de duminică (Comunicat de presă)


Intră acum și în grupul de

De la începutul mandatului de senator, Orest Onofrei şi-a făcut un obicei în a fi foarte guraliv în ziua de duminică, atunci când, in general, oamenii îşi văd de ale lor, mergând la biserica, sau luând masa împreună cu cei dragi. Incitat în urma multelor întâlniri de sâmbătă, Orest Onofrei capătă curaj şi devine “croitoraşul cel viteaz”, în ultima sa apariţie având 5 adversari puşi la zid: Ion Iliescu, Nicolae Nemirschi, Gavril Mîrza, Ecaterina Andronescu şi cu voia dumneavoastră, subsemnatul.

Transformat într-un veritabil povestitor, senatorul de duminică trăieşte din propriile amintiri, fiind fascinat de vremurile când împuşca ciori în parcul central, în calitate de prefect, când călărea îmbracat în costum de cowboy în emisiunea “Duminica în familie”, sau de perioada în care îşi putea scrie pe un singur timbru întreaga activitate de consilier judeţean, aşa cum spunea atunci Ovidiu Donţu, colegul meu de partid.

Închistat în trecut, Orest Onofrei nu îşi poate depăşi statutul de Don Quijote, statut impus de stăpânul sau pe care îl slujeşte cu devotament în lupta cu morile de vânt, pentru îndeplinirea idealurilor revoluţiei portocalii.

Cătălin Ioan Nechifor

Deputat PSD de Fălticeni


Intră acum și în grupul de