Flutur: „Ce parteneriat este acesta în care partenerul de coaliţie vrea să te termine?” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

S-a întrebat miercuri vicepreşedintele PD-L, Gheorghe Futur, după ce luni, preşedintele PSD, Mircea Geoană a declarat în urma şedinţei coaliţiei de guvernare că este necesar să se termine cu tandemul Băsescu-Boc.

Liderul democrat-liberal consideră că trebuie ca PD-L să manifeste fermitate faţă de poziţia PSD în cadrul guvernării, apreciind că partenerii social-democraţi doar încasează dividendele guvernării şi mereu cer posturi de conducere. „Mereu au cerut posturi şi posturi”, a spus Flutur, subliniind că în acest timp PD-L este preocupat de administrarea ţării.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, luni, la reuniunea grupurilor parlamentare ale PSD şi PC, că actuala criză economică nu va fi rezolvată atât timp cât controlul Guvernului aparţine lui Traian Băsescu, grupului de profitori asociaţi lui şi nu partidelor din coaliţie. Liderul PSD a susţinut că poziţia PSD în cadrul guvernării este una “ingrată” şi a precizat că cel mai simplu mod de a ieşi din criză este ca la finalul anului 2009 “regimul Băsescu-Boc” să nu mai guverneze România.

“Criza economică a avut un detonator din străinătate, dar crizele structurale sunt aici, acasă. Cât timp Traian Băsescu va fi preşedintele României, va fi în continuare criză politică, criză de soluţii şi ne vom scufunda într-un trecut de care vrem să ne despărţim”, a afirmat Geoană.


Intră acum și în grupul de