Deputatul sucevean Gheorghe Coroamă a anunţat, în Parlament, că a părăsit PNL în favoarea PD-L


Intră acum și în grupul de

Deputatul Gheorghe Coroamă, ales pe lista PNL în alegerile parlamentare din toamna anului trecut, a anunţat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor că a demisionat din PNL şi că s-a înscris în PD-L. Declaraţia deputatului sucevean nu a conţinut însă şi motivaţia demisiei din PNL şi înscrierii în PD-L.

Deputatul PNL de Suceava Gheorghe Coroamă a anunţat, la începutul lunii iulie, într-o conferinţă de presă, că s-a înscris în PD-L, iar preşedintele PD-L Suceava, Gheorghe Flutur i-a înmânat insigna cu însemnele partidului şi un exemplar din Statutul PD-L.

Parlamentarul sucevean a declarat că a decis să se înscrie în PD-L pentru a se alătura echipei lui Gheorghe Flutur cu care a început să facă politică în urmă cu cinci ani. “Fac acest pas pentru că de unul singur nu poţi să reprezinţi cum trebuie comunităţi. Se poate doar într-o echipă”, a spus Coroamă.

Totodată, el a arătat că un alt motiv este lupta internă din PNL. “De prea mult timp îmi consumam energia în bătălii interioare în partid”, a mai precizat Gheorghe Coroamă.


Intră acum și în grupul de