Senatorul PSD Ilie Niță, replică acidă pentru senatorul PNL Daniel Cadariu: Ascunde neputința și mediocritatea PNL prin ieșiri necontrolate la adresa PSD-ului crezând că va distrage atenția opiniei publice de la eșecul acestei guvernări


Intră acum și în grupul de

Senatorul PSD de Suceava, Ilie Niță, i-a replicat sâmbătă, senatorului PNL Daniel Cadariu, arătând că aceasta încearcă prin diverse mijloace să ascundă neputința și mediocritatea PNL.

„În cursul zilei de astăzi, un oarecare senator PNL de Suceava și-a dat în petec încercând să țină lecții de morală demnitarilor PSD, acuzându-i pe aceștia de lipsa investițiilor în zona Fălticeniului și în general, de orice rău întâmplat pe lumea asta. Probabil intervenția sa face parte din acceași strategie abordată de președintele Iohannis, care văzând lipsa de eficiență și de viziune a guvernului PNL, încearcă de câteva săptămâni să ascundă nepuțința și mediocritatea acestuia prin ieșiri necontrolate la adresa PSD-ului, sperând să distragă atenția opiniei publice de la eșecul tot mai vizibil al acestei guvernări”, a transmis senatorul Ilie Niță.

El subliniază că, ba mai mult, senatorul PNL de Suceava minimalizează importanța deschiderii spitalului nou de la Fălticeni, considerând insistența PSD pentru alocarea de fonduri în vederea achiziționării de aparatură medicală neavenită, demonstrând prin aceasta că pentru PNL-iști viața sucevenilor contează doar sub aspectul numărului de voturi și atât.

„În rest, ne tot scot ochii cu cei 5 milioane de lei alocați la începutul anului, bani care nu au avut ca destinație achiziționarea de aparatură medicală, drept pentru care s-au întors la bugetul de stat, fără să poată fi folosiți pentru a deschide această unitate spitalicească. Atât au putut face ei pentru Fălticeni: nimic! Dar cu toate acestea, au tupeul să iasă cu declarații menite a duce în eroare opinia publică, folosindu-se de minciună și de manipulare”, a adăugat senatorul PSD.

El crede că mai există posibilitatea ca „ieșirea” senatorului PNL de Suceava să aibă ca scop imacularea imaginii șefului său direct la nivel județean, „deghizat” de câțiva ani în președinte de Consiliu Județean, de a cărui pix depinde viitorul politic al domniei sale.

E o încercare hazardată, sortită eșecului, pentru că din momentul când  șeful său s-a dat „doctor” pentru a fi testat de Covid 19 înaintea „muritorilor de rând” s-a descalificat total în fața oamenilor, asta ca să nu mai aducem în discuție gestionarea epidemiei  la nivelul întregului județ, care a făcut ca Suceava să se transforme în „Lombardia” României. Știm că încercarea moarte n-are, dar la fel de bine știm și că ulciorul nu merge de multe ori la apă…”, a transmis Ilie Niță.

El spus că înțelege perfect frustrarea liberalilor, pentru că, PSD prin acțiunile făcute demonstrează că face politica faptelor, care îi pune în umbră și demonstrează în mod repetat că nu se pricep la nimic. „Deja am convingerea că alegătorii nu-i mai consideră o alternativă viabilă la guvernare și cred că încep să simtă și ei acest lucru. De aceea, pentru a nu intra în polemici fără sens, propunem să avem răbdare până la alegerile parlamentare iar la momentul respectiv, electoratul să ne judece. Pentru că a făcut-o cum trebuie și în 2012, și în 2016”, a conchis senatorul Ilie Niță.


Intră acum și în grupul de