Victor Ponta se încălzeşte pe margine pentru Ministerul Justiţiei


Intră acum și în grupul de

Organizaţia judeţeană a PSD Suceava este de părere că Victor Ponta, actualul ministru pentru relaţia cu Parlamentul poate fi „luminiţa de la capătul tunelului” în ceea ce priveşte deblocarea situaţiei actuale din domeniul Justiţiei. Vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Donţu, care este şi purtător de cuvânt al organizaţiei a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că în prezent, din cauza preşedintelui Traian Băsescu, în justiţia din românia există un blocaj care se pare că nu poate fi soluţionat cu actualul ministeriat, cerându-i actulului ministru să părăsească fotoliul pe care-l ocupă.

Donţu susţine că atât ministrul Justiţiei cât şi preşedintele Traian Băsescu au înşelat atât magistraţii cât şi opinia publică demonstrând că nu sunt capabili să conducă acest sistem şi că nu au rezolvat acest conflict între puteri ale statului. „Traian Băsescu a avut controlul total asupra justiţiei.

A numit o treime dintre magistraţi, a numit toţi şefii de parchete, a avut oamenii pe care i-a dorit la Parchetul General şi la DNA, a avut şi are miniştrii Justiţiei pe care i-a dorit. Dacă există un sistem ticăloşit în România atunci acesta este condus chiar de Traian Băsescu, nu există altă explicaţie logică”. Vicepreşedintele PSD Suceava consideră că în această situaţie o soluţie viabilă este numirea lui Victor Ponta ca ministrul al Justiţiei.

„În acest moment nu văd altă soluţie. Victor Ponta poate reprezenta pentru deblocarea situaţiei din domeniul


Intră acum și în grupul de