GUVERNARE …alone !! Scenariul si regia: Orest Onofrei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepreşedintele organzaţiei judeţene Suceava a PD-L, senatorul Orest Onofrei, a declarat că partidul său se pregăteşte ca după alegerile prezidenţiale să-şi asume singur guvernarea arătând că şi acum guvernează fără sprijinul PSD care vrea doar să încaseze dividendele guvernării.

Orest Onofrei a spus duminică, într-o conferinţă de presă, că actualul guvern este susţinut doar de PD-L explicând în sprijinul afirmaţiilor sale că la asumarea răspunderii Guvernului pe legi de reformă a statului parlamentarii PSD şi cei ai PC, cu care PDL sunt la guvernare, au venit cu banderole albe în semn de protest, iar la moţiune, parlamentarii PSD au refuzat să voteze pentru susţinerea guvernului din care şi ei fac parte.

„PD-L trebuie să se pregătească să guverneze singur ţara după alegerile prezidenţiale pentru că oricum guvernează singur”, a mai spus Onofrei. Senatorul sucevean a mai adăugat că PSD nu face în momentul de faţă decât să „încaseze dividendele guvernării” şi că PD-L este lăsat singur să susţină Guvernul.

Prim-vicepreşedintele PD-L Adriean Videanu a declarat în week-end, pe un post de televiziune central, că în Colegiul Director de duminică, democrat-liberalii urmau să analizeze la rece relaţia cu PSD, arătând că este corect să fie lămurit acest aspect şi să se vadă unde se îndreaptă această coaliţie.


Intră acum și în grupul de