Acasă Politica Nechifor: „Plecam in opoziţie cu fruntea sus, pentru ca am reusit sa...

Nechifor: „Plecam in opoziţie cu fruntea sus, pentru ca am reusit sa blocam accesul spre dictatura lui Traian Basescu”


Intră acum și în grupul de

„În acest moment PSD a luat o scurtă pauză în guvernare, însă plecăm în opoziţie cu fruntea sus, pentru că am reuşit să blocăm accesul spre dictatura lui Traian Băsescu”, a declarat vineri prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, care consideră că schimbările rapide ale prefecţilor şi subprefecţilor, persoane apolitice care au promovat şi examene pentru funcţia de demnitate publică, confirmă că PD-L avea pregătit cu minuţiozitate planul de acaparare a puterii şi de transformare în partidul-stat.

„PD-L şi-a dezvăluit adevărata faţă, aruncând România în criză politică, singurul lor obiectiv fiind acela de a acapara puterea sperând că doar în acest fel pot să-i asigure lui Traian Băsescu un nou mandat la Cotroceni”, a spus Nechifor.



Prim-vicepreşedintele PSD Suceava a mai adăugat că ţinând cont de ilegalităţile prin care Traian Băsescu „a moşit” acest guvern interimar minoritar, nu s-ar mira dacă zilele guvernului BOC 2, „un guvern second hand”, ar fi scurtate în Parlament. „Sfatul meu este să nu se grăbească prea tare pentru că, oricum, după 6 decembrie vom avea un alt preşedinte, un alt prim ministru şi evident un alt guvern”, a conchis Nechifor.

PD-L Suceava aşteaptă demisiile şefilor de instituţii descentralizate din judeţ care au fost sprijiniţi de PSD, a declarat, vineri, secretarul general al organizaţiei, deputatul Ioan Bălan, care a spus că subprefecţii numiţi de PSD vor fi înlocuiţi în cursul zilei.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version