Gheorghe Flutur speră în formarea unei echipe pentru dezvoltare cu toți primarii din județ, indiferent de partid, pentru ridicarea din genunchi a Sucevei


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, la Subiectul Zilei de la News Bucovina că își dorește să formeze cu toți primarii din județ, indiferent de culoarea politică, o echipă pentru dezvoltare care să realizeze ridicarea din genunchi a Sucevei.

EL a spus că a promovat intens Bucovina și asta s-a văzut.

„Când am avut evenimente mari, că vorbim de Hora Bucovinei, de Festivalul Medieval și multe altele sunt chestiuni care rămân. Eu îmi aduc aminte, unii care m-au criticat în intervalul 2012-2016, cu gura lor m-au regretat spunând că era nevoie de inițiative. Că astea tot inițiative au fost ca să-ți vină turiștii, să promovezi Bucovina, să te ridici din genunchi. Mie mi se pare ceva corect și voi face și aceste lucruri ori de câte ori este nevoie”, a spus Flutur.

Întrebat dacă are echipa pregătită pentru alegerile locale, el a spus că această echipă este pregătită, cu primarul Ion Lungu și cu ceilalți primari liberali din județ.

„Dar eu îmi doresc echipă cu toți primarii,indiferent de culoarea politică, pentru ridicarea din genunchi a județului Suceava. Ridicarea din genunchi pentru ceea ce a trecut peste noi se face în echipă cu toți. Echipă pentru dezvoltare”, a spus Flutur.

El a arătat că liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, nu este prea convins de marile proiecte ale județului Suceava.

„Am văzut că președintele PSD nu crede în marile proiecte pentru județul Suceava că i se pare fantasmagorie. Totuși, și că au lungit patru ani cu gazul metan la Vatra Dornei și șapte ani pârtia de schi de pe Rarău, noi le-am materializat, chiar cu lopata pe centură, criticată, sunt lucruri pe care le-am făcut noi, liberalii și avem de gând să le facem în continuare”, a spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de