Directiile judetene de tineret si cea de sport intra pe mana tinerilor din PD-L (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Conducerile Direcţiilor judeţene de tineret şi cea de sport vor fi preluate în următoarele trei săptămâni de tineri din PD-L, a anunţat marţi, preşedintele organizaţiei de tineret a PD-L Suceava, viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi. Potrivit acestuia, nu va mai fi nevoie de înlocuirea directorului adjunct al DJT Suceava şi a directorului adjunct al Clubului Sportiv Municipal, în condiţiile în care aceste funcţii au fost desfiinţate, prin ordin, de ministrul Tineretului şi Sportului, Sorina Plăcintă.

În prezent, conducerea DJT Suceava este asigurată de Simona Sofroni, care a fost numită în perioada guvernării PNL, care a fost înlocuită cu un membru PSD, dar a fost repusă în funcţie în urma unei decizii a justiţiei.

La conducerea Direcţiei Judeţene de Sport, director coordonator este Cătălin Coman, susţinut de PSD.

Harşovschi a arătat că, din păcate, şi tinerii din PSD Suceava cu funcţii de conducere au intrat în concediu pentru a nu fi înlocuiţi.

„Şi tinerii din PSD nu au cuvânt şi s-au îmbolnăvit brusc”, a mai spus preşedintele organizaţiei de tineret a PD-L Suceava.

PD-L Suceava a acuzat duminică reprezentanţii PSD aflaţi în funcţii de conducere la instituţii descentralizate că şi-au luat concedii medicale pentru a nu putea fi înlocuiţi din funcţii.


Intră acum și în grupul de