Liderul TSD Suceava, George Șoldan: Eliminați pensiile speciale și veți avea bani să plătiți alocațiile copiilor


Intră acum și în grupul de

Organizația județeană a TSD Suceava regretă faptul că actualul guvern nu înțelege să respecte legile și încearcă prin tot felul de minciuni să acopere o realitate îngrozitoare pentru toți tinerii din România – nu vrea cu niciun chip să dea bani pentru alocațiile copiilor, se arată într-un comunicat al liderului TSD Suceava, George Șoldan.

„Domnule premier Ludovic Orban de ce spuneți că nu există o sursă de venit pentru dublarea alocațiilor pentru copii, o lege votată în Parlament de PSD? Vă indicăm noi o sursă de venit – impozitarea pensiilor speciale. Domnule Orban ne-ați obișnuit să nu respectați legile și Constituția, dar nu aveți dreptul acesta. În campania electorală ați promis eliminarea pensiilor speciale în prima lună de guvernare. Au trecut 7 luni și ne dăm seama că a fost doar o minciună electorală.Domnule Orban, eliminați pensiile speciale și veți avea bani să măriți alocațiile copiilor!”, a transmis George Șoldan.

El a spus că, din păcate, Guvernul PNL găsește bani doar când e vorba de clientela sa politică arătând că se pot vedea achizițiile pe zeci de milioane de euro făcute de firmele de casa ale PNL.

„Dacă pensiile speciale nu pot fi eliminate, impozitați-le cu 90 %, așa cum a propus PSD și veți avea bani!”, a transmis Șoldan.

El a adăugat că organizația județeană a TSD Suceava își exprimă totalul dezacord cu privire la declarațiile premierului care spunea că alocațiile mărite pentru copii nu sunt altceva decât „pomeni” electorale, însă crede că domnul Ludovic Orban va găsi de cuviință să își ceară scuze după ce perioada de mahmureală generată de consumul de whisky din biroul de la Palatul Victoria și de bere de la terasele din centrul Vechi al capitalei va fi trecut și speră într-o revenire grabnică.


Intră acum și în grupul de