Nistor Tatar: Aștept ca liberalii să pună acum în practică ceea ce propuneau în opoziție, ca Guvernul să preia creditul pentru Utilități și Mediu. Dacă Guvernul PSD a achitat ratele pentru toate primăriile, văd că acum Rădăuți nu e luat în calcul


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Rădăuți, Nistor Tatar, a declarat, miercuri, la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că actuala situație în care Guvernul nu este încorsetat de un deficit bugetar sub 3 la sută este propice pentru ca creditul pentru proiectul județean de utilități „Utilități și mediu la standarde europene” să fie preluat de Guvern astfel încât să scadă presiunea pe primăriile împrumutate.

El i-a atras atenția senatorului PNL Daniel Cadariu, că în județul Suceava la proiectul Utilități și Mediu este parte și municipiul Rădăuți, nu doar Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei.

Tatar a reamintit că senatorul liberal acuza guvernul PSD că nu dă bani primăriilor împrumutate pentru Utilități și mediu, dar uită că acel guvern PSD a dat bani tuturor primăriilor.

„Văd că la CJ Suceava Bucovina e doar Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei”, a spus Nistor Tatar.

El a mai declarat că ar trebui ca cei care sunt la putere să nu facă discriminare, iar pentru că nu mai sunt încorsetați de a respecta deficitul bugetar și că să pună în practică ceea ce propuneau când erau în opoziție.

„Liberalii ar trebui să pună în practică ceea ce au propus, adică să preia guvernul acel credit de la toate localitățile. Acum e prielnic momentul”, a conchis Nistor Tatar.


Intră acum și în grupul de