Viceprimarul PMP al Rădăuțiului a participat la mitingul altui partid unde a vorbit de înființarea alianței de dreapta împotriva lui Gheorghe Flutur. Președintele PMP Suceava, Marian Andronache, spune că acesta a vorbit în calitate de viceprimar și nu de membru al PMP


Intră acum și în grupul de

Mitingul de pe platforma fabricilor de prelucrare a lemnului din Rădăuți, organizat sâmbătă de AUR ca fiind pentru protecția mediului a fost transformat în miting politic la care participanții, câteva sute veniți din mai multe zone ale țării, au lansat alianța împotriva lui Gheorghe Flutur.

Co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion,  spus în fața celor prezenți la acest miting că a venit timpul „să luptăm pentru libertatea românilor(…) și împotriva sistemului care ne vinde bucată cu bucată de 30 de ani” și că de acum  începe „eliberarea României”.

El a arătat că, din păcate, românii au ajuns sclavi în vechiul stat imperial, iar Bucovina să fie în stăpânire austro-ungară și că „ni se iau iar bogățiil”, dar și că „lucrăm în interesul altora”.

Simion a vorbit despre firmele austriece care funcționează pe platforma din Rădăuți ca fiind „companii toxice pentru mediu și România”

„Este timpul să ținem drapelul sus și să îl îndepărtăm pe ultimul baron care sperie județul Suceava și a vrut să sperie și manifestația noastră și îi zicem la revedere lui Gheorghe Flutur”, a spus Simion.

„Toată clica politică care ne-a condus în ultimii 30 de ani trebuie să ne lase începând cu Gheorghe Flutur”, a spus Simion.

Prezent la miting, viceprimarul PMP al municipiului Rădăuți, Bogdan Nicolau, a spus că i s-a propus o alianță pe care nu am uitat-o și nu a dormit o jumătate de o noapte.

„Dacă va trebui o vom face. Alianța de dreapta împotriva lui  Gheorghe Flutur. Dacă va fi nevoie ne vom uni și o vom face”, a spus Nicolau.

El a reamintit că în urmă cu cinci ani când era tot viceprimar al fost votată o hotărâre prin care Primăria se angaja să amplaseze un panou de avertizare a nivelului de formaldehidă din municipiu, dar că actuala conducere a Primăriei i-a luat finanțarea care a fost de 30.000 de euro.

„Vin acum și îl oblig pe primarul Nistor Tatar să pună banii la loc și să găsească finanțare”, a spus Nicolau.

El a arătat că dacă Gheorghe Flutur este bărbat, atunci să asigure finanțare pentru ca Rădăuțiul să achiziționeze acest aparat de monitorizare a nivelului de formaldehidă din are.

„În pandemie Consiliul Județean Suceava a dat 25 de măști și prefectul a venit cu o punguță de medicamente”, a spus Nicolau.


Intră acum și în grupul de