PSD Suceava respinge demersurile facute de echipele de campanie ale lui Sorin Oprescu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„PSD nu are înţelegeri cu nimeni”, a ţinut să clarifice luni vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, arătând că formaţiunea social-democrată respinge demersurile făcute de echipe de campanie ale candidatului Sorin Oprescu care merg prin localităţi sucevene unde iau legătura cu membri şi simpatizanţi PSD cărora le transmit că PSD îl susţine pe Sorin Oprescu.

Milici crede că astfel de „diversiuni” vor continua şi a ţinut să atenţioneze membrii de partid că susţinerea unui alt candidat la alegerile prezidenţiale duce la sancţionarea lor chiar cu excluderea din partid. „Membrii PSD ce susţin alt candidat decât cel al partidului intră sub incidenţa Statului PSD şi vor fi sancţionaţi până la excludere”, a explicat viceliderul PSD Suceava.

Totodată, el a mai arătat că primarii PSD sunt contactaţi de reprezentanţi ai PD-L care le atrag atenţia că nu vor primi fonduri dacă nu acţionează cum trebuie la alegerile prezidenţiale.

Un număr de patru primari PSD din judeţul Suceava au anunţat vineri că susţin candidatura la Preşedinţie a lui Traian Băsescu, iar PSD Suceava a precizat că cei patru au făcut aceste declaraţii în urma unor intimidări.


Intră acum și în grupul de