Președintele ALDE Suceava, Octavian Ilisoi, intenționează să candideze la președinția Consiliului Județean Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele ALDE Suceava, medicul veterinar dr. Octavian Ilisoi, a anunțat, miercuri, că intenționează să  candideze la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava la alegerile locale care vor fi organizate în toamna acestui an.

Ilisoi, care a fost vicepreședinte al Autorității Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor(ANSVSA) a declarat că are determinarea să intre în lupta politică pentru a câștiga președinția Consiliului Județean Suceava.

„Sunt determinat să intru în această luptă pentru că județul Suceava nu merge în direcția corectă. Actualul președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și-a consumat energia și nu mai are capacitatea să administreze județul Suceava în continuare pentru că tot ce a reușit în acest mandat de patru ani a fost să promită ce va face peste alți patru ani”, a spus Octavian Ilisoi.

Liderul ALDE Suceava a declarat că sucevenii nu mai au răbdare și că vor să vadă că lucrurile se mișcă accelerat în direcția dorită.

„Suntem într-o situație dificilă noi, cei din județul Suceava, în urma acestei pandemii, iar ceea ce nu au înțeles unii cu state vechi în politică este că a venit vremea să se retragă și să lase pe cei cu inițiativă și viziune de dezvoltare să gestioneze administrativ acest județ”, a spus Octavian Ilisoi.

El a subliniat că a dovedit că știe cum să facă lucrurile să funcționeze bine atât ca antreprenor cât și în serviciul public și că are capacitatea de a forma o echipă de profesioniști cu care să lucreze pentru dezvoltarea județului Suceava și repunerea Bucovinei pe hartă.

„Am văzut cum a pus Gheorghe Flutur Bucovina pe harta țării și îmi doresc să reușim cu toții să ștergem din memoria colectivă această perioadă nefastă prin care am trecut. Aceasta se poate face doar susținând specialiști tineri și entuziaști care să ofere din nou încredere”, a conchis Octavian Ilisoi.


Intră acum și în grupul de