PSD Suceava asigura ca primarii social-democrati sustin candidatura lui Mircea Geoana la presedintia Romaniei (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Demersurile întreprinse de PD-L pentru a-i determina pe primarii social-democraţi să-l susţină pe Traian Băsescu pentru un nou mandat la preşedinţia României „au eşuat lamentabil”, susţine vicepreşedintele PSD Suceava, Ovidiu Milici, care a arătat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că primarii PSD din comunele Rădăşeni, Pătrăuţi şi Adâncata sunt în continuare membri ai PSD şi desfăşoară acţiunile de campanie pentru Mircea Geoană.

„Cei trei sunt implicaţi în campania electorală a lui Mircea Geoană şi îşi duc la îndeplinire atribuţiile stabilite în Conferinţa Judeţeană a PSD Suceava”, a subliniat Milici, apreciind că PD-L este „un partid de diversionişti”.
El a mai cerut PD-L să renunţe la presiuni zilnice asupra primarilor PSD pentru ca aceştia să anunţe că îl sprijină pe Traian Băsescu.
Deputatul PSD de Suceava, Ioan Stan, anunţase vineri că primarul PSD al oraşului Dolhasca a rămas alături de PSD şi de candidatul partidului, Mircea Geoană şi că nu ar fi făcut niciodată vreo declaraţie de susţinere a lui Traian Băsescu, aşa cum a anunţat PD-L.

Deputatul PD-L de Suceava Ioan Bălan a declarat, săptămâna trecută, că şase primari PSD din Dolhasca, Putna, Pătrăuţi, Mălini, Adâncata şi Rădăşeni susţin candidatura lui Traian Băsescu.


Intră acum și în grupul de