Nechifor: Suceava nu e în lista prezentată în Parlament de ministrul liberal al Dezvoltării a orașelor cu proiecte guvernamentale de construire a sălilor polivalente//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a făcut publică, marți, o declarație din Parlament a ministrului  PNL al Dezvoltării, Ion Ștefan, potrviit căruia Suceava nu este între orașele unde Guvernul vizează construcția unei săli polivalente.

Declarația ministrului a fost făcută la dezbaterea moțiunii simple în aceeași zi în care primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat că s-au adoptat în Consiliul local indicatorii tehnico economici pentru sala polivalentă de 5000 de locuri promisă din 2004 și care a ajuns astăzi, după 16 ani de așteptare, să coste de aproape 8 ori mai mult, arată Nechifor.

„Tot astăzi, la dezbaterea moțiunii simple adresată ministrului Ion Ștefan, însuși ministrul anunță că Suceava nu e printre proiectele guvernamentale de construire a sălilor polivalente”, arată Nechifor care postează și înregistrarea cu discursul ministrului.

Primarul Sucevei Ion Lungu a anunțat astăzi că au adoptat în consiliul local indicatorii tehnico economici pentru sala polivalentă de 5000 de locuri promisă din 2004 și care a ajuns astăzi, după 16 ani de așteptare, să coste de aproape 8 ori mai mult.Practic valoarea actualizată este de 38.299.565,91 euro inclusiv TVA.Doar că, tot astăzi, la dezbaterea moțiunii simple adresată ministrului Ion Ștefan, însuși ministrul anunță că Suceava nu e printre proiectele guvernamentale de construire a sălilor polivalente, după cum puteți asculta și dumneavoastră. Și după cum puteți vedea, ministrul citește de pe hârtie, nu improvizează.Iată că la Suceava nu se poate nici acum, degeaba plimbă hârtii Ion Lungu și își face selfie-uri pe la ușile ministerului, pentru că sălile polivalente se construiesc la Pitești, Oradea, Tulcea și sunt în pregătire proiecte la Iași, Brașov și Timișoara.PS. Deci sălile pe care le construiește guvernul au capacități cuprinse între 5000 și 16000 de locuri. Și atunci mă întreb de ce o fi ales Ion Lungu cea mai mică dimensiune? Avem prea multe lucruri mici la Suceava : mini zona de agrement Tătăraşi, mini terenul de fotbal cu porțile băgate în gardul perimetral, mini fanfara, mini rura ocolitoare, mini zona inundabilă, etc.

Gepostet von Nechifor Catalin Ioan am Dienstag, 7. Juli 2020

„Iată că la Suceava nu se poate nici acum. Degeaba plimbă hârtii Ion Lungu și își face selfie-uri pe la ușile ministerului pentru că sălile polivalente se construiesc la Pitești, Oradea, Tulcea și sunt în pregătire proiecte la Iași, Brașov și Timișoara”, a menționat deputatul.

El a mai spus că sălile pe care le construiește guvernul au capacități cuprinse între 5.000 și 16.000 de locuri și se întreabă de ce a ales Ion Lungu cea mai mică dimensiune.

”Avem prea multe lucruri mici la Suceava : mini zona de agrement Tătăraşi, mini terenul de fotbal cu porțile băgate în gardul perimetral, mini fanfară, mini rută ocolitoare, mini zonă inundabilă, etc”, a conchis Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de