Catalin Nechifor: Traian Basescu isi doreste un parlament „boc-cameral” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

„Traian Băsescu nu-şi doreşte un parlament unicameral, ci un parlament boc-cameral care să nu mai aibă nesimţirea să o atace pe Elena Udrea”, a afirmat luni prim-vicepreşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, catalogând drept „falsă” tema referendumului lansat de şeful statului. „Cu un parlament boc-cameral nu ar fi fost cercetări privind modul cum s-au cheltuit banii la Ministerul Tineretului sau la Ministerul Turismului”, a apreciat parlamentarul PSD.

El a mai arătat că dorinţa lui Traian Băsescu este să o nominalizeze pe Elena Udrea pentru funcţia de prim-ministru, dar şi să o numească preşedinte al PD-L, iar Emil Boc să meargă acasă unde să predea diferenţele între parlamentul unicameral şi cel bicameral.

Nechifor a subliniat că Emil Boc este acum pus în situaţii dificile inclusiv de lideri marcanţi ai PD-L, exemplificând cu declaraţiile prim-vicepreşedintelui PD-L, Theodor Stolojan, care a spus că nu vor fi bani pentru plata pensiilor şi salariilor şi că a arătat astfel şi incapacitatea guvernului condus de Emil Boc.

El a mai spus că Emil Boc a negat cele spuse de Stolojan, arătând că liderii PD-L au ajuns să se decredibilizeze între ei. „Când să credem ce spune PD-L, dimineaţa, când Stolojan face anumite declaraţii, sau seara când Emil Boc le contrazice?”, s-a întrebat Nechifor. El şi-a exprimat speranţa că după alegerile prezidenţiale România va scăpa de Traian Băsescu, iar normalitatea se va aşterne peste România.


Intră acum și în grupul de