Deputatul PNL Dumitru Mihalescul respinge zvonurile privind înlocuirea sa din funcția de președinte al PNL Rădăuți: PNL Rădăuți este condus de o echipă, nu de un om. Intoxicările transmise în presă de PSD nu ne vor afecta planurile noastre pentru rădăuțeni.


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL Dumitru Mihalescul a transmis, luni, că a constatat că PSD propagă știri false nu numai la nivel central, ci practica dezinformărilor a devenit politică oficială și la nivel local.

,,M-am întristat să citesc în presă știri false despre organizația PNL Rădăuți, despre cum președintele ar fi fost schimbat din funcție și înlocuit. Cine spune asemenea lucruri nu știe nimic despre PNL Rădăuți și mai ales despre modul cum este condusă această organizație. Dacă ar fi știut, nu ar fi scos în public asemenea aberații. În primul rând, organizația PNL este condusă de o echipă, formată în principal din tineri și toate deciziile se iau democratic, prin voința membrilor”, a declarat Mihalescul.

El a subliniat că PNL Rădăuți nu e la dispoziția unui singur om, așa cum a fost România până în 1989 sau cum sunt conduse unele organizații de partid, de unii lideri politici, ca pe propria moșie.

„Poate așa o fi la PSD, însă la PNL deciziile se iau colectiv, iar președintele este un coleg, nu un șef”, a continuat deputatul.

El și-a exprimat convingerea că cine propagă asemenea știri false în presă despre PNL Rădăuți începe să se teamă puternic de încrederea pe care o acordă oamenii și de șansele foarte mari pe care le are candidatul PNL, Bogdan Loghin, de a câștiga Primăria municipiului și de a scoate orașul din umbra în care este ținut.

„Adversarii noștri politici să stea liniștiți și să nu mai moară de grija altora. Nu m-a schimbat nimeni din nicio funcție! Să stai și speculezi așa cum fac cei din PSD nu știu ce a scris unul sau altul pe facebook, înseamnă că nu te preocupă problemele reale ale oamenilor. Spre deosebire de ei, echipa PNL Rădăuți vine cu proiecte pentru oameni, iar după alegerile locale din această toamnă o să le punem în aplicare punct cu punct. Mai pe românește, ceea ce nu a făcut PSD în zeci de ani de zile cât a condus România, noi vrem să facem în următorii 8 ani, cu o echipă de tineri în Rădăuți. Personal, singura părere de care îmi pasă este a locuitorilor din Municipiul Rădăuți, nu a unor politicieni de slabă calitate care nu știu decât să dezinformeze populația”, a conchis Dumitru Mihalescul.

În presa locală au apărut, luni, informații că președintele PNL Rădăuți ar fi fost numit candidatul la funcția de primar al municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin. 


Intră acum și în grupul de