Zeci de membri PSD Gura Humorului s-au înscris în Pro România după ce Adrian Romanescu a fost desemnat candidatul Pro România la funcția de primar


Intră acum și în grupul de

Zeci de membri ai PSD Gura Humorului s-au înscris în Pro România după ce Adrian Romanescu a fost desemnat candidatul Pro România pentru funcția de primar al orașului Gura Humorului.

Potrivit unui comunicat de presă al Pro România Suceava, în urma desemnării domnului dr. ing. Adrian Romanescu candidat pentru funcția de primar al oraşului Gura Humorului, din partea PRO ROMÂNIA, majoritatea membrilor Biroului  Organizației PSD Gura Humorului, coordonat de președintele EMILIAN CAZACU, împreună cu 30 de membri, a demisionat din PSD Gura Humorului şi au venit alături de echipa PRO ROMÂNIA.

Pro România menționează că membrii PSD au venit alături de candidatul Adrian Romanescu astfel încât să constituie o formațiune capabila să câștige lupta pentru Primăria orașului și să formeze o majoritate în Consiliul local pentru a pune în practică un proiect de dezvoltare a localității.


Intră acum și în grupul de