Liderul ALDE Suceava, după ce PMP a anunțat că a preluat membri ALDE din zona Fălticeni: PMP Suceava dovedește că nu are structuri și nici aderenți, ci doar că este un partid care se agață de oportuniști din diverse zone


Intră acum și în grupul de

Liderul ALDE Suceava, dr. Octavian Ilisoi, a declarat joi că așa zisul transfer „in coropore” al unor organizații ALDE din zona Fălticeni anunțat „cu surle și trâmbițe”  de președintele PMP Suceava Marian Andronache este de fapt o preluare a unor traseiști politici fără performanțe notabile și care erau nemulțumiți că nu se mai regăseau pe listele ALDE pentru următoarele alegeri.

„În urma analizelor făcute în zona Fălticeni am constatat că a existat o lipsă de implicare politică a unor membri care țintesc mai degrabă funcții decât soluționarea problemelor cetățenilor motiv pentru care regândim structura organizațională din zonă”, a spus Ilisoi.

El a spus că ALDE își propune să construiască în zona Fălticeni cu oameni care cred în adevăratele valori liberale, cu membri de partid implicați și cu multă dăruire.

„Prin acceptarea acestor traseiști politici PMP Suceava dovedește că nu are structuri și nici aderenți, ci doar că este un partid care se agață de oportuniști din diverse zone. Aflat acum pentru prima dată la guvernare, PMP Suceava arată că nu este altceva decât un PDL mic, chiar foarte mic care nu face altceva decât să continue practicile unui partid care a dispărut de pe scena politică. Și, la fel ca PDL și PMP va dispare pentru că nu poți să te aștepți la rezultate diferite făcând același lucru”, a spus Ilisoi.


Intră acum și în grupul de