Caravana PD-L „a luat pulsul” electoratului din Salcea


Intră acum și în grupul de

Caravana PD-L şi-a continuat joi periplul electoral în oraşul Salcea, unde PD-L-iştii suceveni, sub comanda secretarului general al organizaţiei judeţene a partidului, deputatul Ion Bălan, le-au oferit oamenilor o serie de motive pentru care este bine să-şi îndrepte votul în favoarea lui Traian Băsescu, candidatul susţinut de democrat-liberali pentru obţinerea unui nou mandat la Preşedinţia României.

Bălan a declarat că a rămas plăcut suprins să constate că cetăţenii oraşului Salcea erau bine informaţi, fiind în temă cu faptul că Traian Băsescu este promotorul unor iniţiative benefice pentru ţară şi locuitorii ei printre care introducerea pensiei minime garantate. „Din discuţiile cu oamenii am constatat că ei sunt în temă cu faptul că Traian Băsescu este promotorul unor legi importante pentru reformarea statului precum legile educaţiei sau legea salarizării unice a bugetarilor. Ei s-au arătat foarte mulţumiţi în special de faptul că şeful statului şi-a respectat promisiunea legată de introducerea pensiei minime garantate. Sunt foarte mulţi oameni care au lucrat în agricultură şi care aveau pensie de 200.000 de lei vechi iar acum ridică 3,5 milioane de lei vechi”, a arătat deputatul sucevean.

Totodată, el a mai precizat că cetăţenii din Salcea şi-au manifestat dezaprobarea faţă de aşa-zisa coaliţie creată, care întârzie audierea miniştrilor în comisii. În acelaşi timp, potrivit lui Bălan, oamenii şi-au arătat aprecierea faţă de primul ministru desemnat, Liviu Negoiţă, primarul sectorului trei. “Unii dintre locuitorii oraşului Salcea au rude în Bucureşti şi au fost informaţi cu privire la realizările lui Liviu Negoiţă acesta fiind perceput ca un bun primar, un bun gospodar”, a mai spus deputatul PD-L, exprimându-şi, în urma întâlnirii cu sucevenii din Salcea, optimismul privind rezultatul alegerilor.


Intră acum și în grupul de