PMP Suceava l-a exclus din partid pe candidatul pentru funcția de primar la Moldovița, Romeo Cocerhan: A trădat așteptările partidului și ale alegătorilor îndreptându-se către PNL


Intră acum și în grupul de

Organizația Județeană a Partidului Mișcarea Populară anunță că s-a întâlnit în Consiliul Executiv Județean, pentru a dezvolta strategia de campanie electorală, iar unul dintre cele mai importante subiecte discutate a făcut referire la excluderea candidatului pentru funcția de primar din comuna Moldovița, Romeo Cocerhan, care a dat dovadă de lipsă de fairplay și a trădat așteptările atât ale partidului, cât și ale alegătorilor, îndreptându-se către Partidul Național Liberal.

„Organizația PMP Moldovița rămâne stabilă și puternică fiind în dezacord cu deciziile fostului viceprimar”, se arată în comunicatul PMP Suceava.

Totdată, PMP Suceava arată că rămâne fermă în ceea ce înseamnă corectitudine politică și va sancționa orice derapaj al persoanelor din organizațiile formațiunii.

În ceea ce privește candidatul de la Moldovița pentru funcția de primar, Partidul Mișcarea Populară va prezenta un om cu șanse reale de câștig, anunță formațiunea care adaugă că având în vedere evoluția acțiunilor politice propuse de Partidul Mișcarea Populară și creșterea constantă a numărului de membri și simpatizanți are încrederea că  împreună se va obține un rezultat foarte bun la alegerile din acest an.

            “Nu vom face niciun fel de compromis cu nicio persoană care își trece interesele personale mai presus de interesele colective. Nu tolerăm astfel de situații, în care demnitatea poate fi dată deoparte pentru interese de moment. În Moldovița, organizația locală rămâne stabilă principiilor noastre, avem pregătit un nou candidat, care suntem convinși că nu îi va dezamăgi pe locuitorii acestei comune, așa cum a făcut-o fostul nostru coleg. Suntem încrezători că partidul va avea un rezultat foarte bun  la Moldovița și îi asigurăm pe locuitorii de acolo de implicarea noastră constantă în rezolvarea problemelor comunității locale”, a declarat președintele organizației județene a Partidului Mișcarea Populară Suceava, Marian Andronache.

În ceea ce privește celelalte organizații locale din județ, Partidul Mișcarea Populară va depune liste complete pentru alegerile locale, iar obiectivul principal este obținerea unui rezultat surprinzător în Consiliul Județean și câștigarea președinției Consiliului Județean prin Bogdan Codreanu, iar a municipiului reședință de județ prin Marian Andronache, menționează formațiunea.


Intră acum și în grupul de