Acasă Politica Milici ii solicita lui Gheorghe Flutur sa vina in vizita oficiala in...

Milici ii solicita lui Gheorghe Flutur sa vina in vizita oficiala in judetul Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Consilierul judeţean PSD, Ovidiu Milici, a solicitat, marţi, preşedintelui CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care este şeful de campanie PD-L a lui Traian Băsescu, să vină joi în vizită oficială în judeţul Suceava, ţinând cont că a fost programată şedinţa extraordinară a CJ Suceava.

„Îi solicit domnului Flutur să facă o vizită oficială în judeţul Suceava pentru că umblă brambura prin ţară. Cetăţenii l-au votat preşedinte pe Gheorghe Flutur şi nu pe Neculai Barbă (n.r. angajat la cabinetul preşedintelui) sau Dragoş Juravlea (n.r. director al CJ Suceava)”.



Milici i-a cerut lui Flutur să vină la serviciu şi să-şi păstreze demnitatea, dar şi să nu mai fie „un edec ce trage un vapor care deja se scufundă”.

După ce i s-a spus că Flutur se află în concediu de odihnă în această perioadă, Ovidiu Milici s-a întrebat unde a fost atunci preşedintele CJ Suceava în această vară, arătând că este o practică a lui Gheorghe Flutur să lipsească de la serviciu.

El a exemplificat cu raportul Institutului de Politici Publice care l-a clasat pe Gheorghe Flutur în „topul chiulangiilor” din Parlament în mandatele din 2000-2004 şi 2004-2008.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version