Acasă Politica Flutur admite că unii primari PSD Suceava ar putea candida din partea...

Flutur admite că unii primari PSD Suceava ar putea candida din partea PNL: E vorba de primari care au plecat din PNL cu OUG 55/2014 și care este foarte posibil să se întoarcă


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a admis, luni, că unii primari din PSD Suceava ar putea candida din partea PNL la alegerile locale viitoare, precizând că încă nu au fost finalizate toate discuțiile.

„Nu am finalizat toate discuțiile. Sunt primari care la OUG 55, în 2014, au plecat din PNL și care este foarte posibil să se întoarcă și să candideze de la PNL. Nu am cifre exacte”, a spus Gheorghe Flutur.



Întrebat dacă „are un blat” cu liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, Flutur a negat.

„Nu am nici măcar un blat de tort cu domnul Stan”, a spus Flutur.

Senatorul PSD Ioan Stan, președinte al PSD Suceava, a declarat, luni, că PNL Suceava practică a o racolare tot mai acerbă a primarilor PSD aflați în funcție.

„Suntem convinși că cei care schimbă în acest moment tabăra vor regreta ulterior alegerea făcută, pentru că domnul Flutur nu va mai fi președinte al CJ Suceava din toamnă și PNL-ul se distruge singur electoral prin felul în care guvernează țara. Această abordare ne demonstrează în primul rând o criză de resursă umană în interiorul PNL Suceava și în al doilea rând că acest partid devine tot mai mic și mai lipsit de importanță atât în județul nostru, cât și la nivel național”, a spus Stan.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version