Sucevenii din Udesti si Veresti isi sustin primarii PSD, dar voteaza cu Traian Basescu


Intră acum și în grupul de

Voturile sucevenilor din localităţile Udeşti şi Vereşti, cunoscute ca fiind fiefuri PSD, se vor îndrepta în favoarea lui Traian Băsescu, candidatul susţinut de democrat-liberali pentru un nou mandat la Preşedinţie. La această concluzie au ajuns membrii echipei PD-L Suceava, care s-a deplasat miercuri în cele două localităţi sucevene pentru a le transmite localnicilor mesajul de campanie al lui Traian Băsescu şi a-i îndemna să se prezinte la urne în zilele de 22 noiembrie şi 6 decembrie.

Tinerii democrat-liberali, coordonaţi de secretarul general al PD-L Suceava, deputatul Ioan Bălan şi de vicepreşedintele PD-L Suceava, Constantin Lungu, au distribuit sucevenilor din cele două localităţi materiale electorale şi au fost plăcut surprinşi să constate că aceştia îl preferă pe Traian Băsescu.

„Majoritatea cetăţenilor din cele două comune şi-au declarat susţinerea pentru Traian Băsescu şi au spus că-l vor vota la alegerile prezidenţiale. Mulţi dintre ei mi-au spus că îşi susţin primarii PSD, dar că îl vor vota pe Traian Băsescu pentru că este singurul candidat care-i reprezintă”, a declarat Bălan.

El a menţionat că la Vereşti electoratul a fost intoxicat cu o serie de informaţii false lansate de adversarii politici. „La Vereşti am observat că oamenii au fost intoxicaţi, au fost dezinformaţi cu privire la realizarea lucrărilor de modernizare a drumului Salcea-Vereşti-Roşcani. Li s-a spus că acest drum nu va fi reabilitat. Le-am dat vestea reală că drumul va fi modernizat.

Procedurile au fost demarate şi acum proiectul se află în faza de semnare a contractului cu constructorul. Finanţarea lucrărilor de modernizare a celor 14 kilometri de drum va fi asigurată din bani europeni prin Programul Operaţional Regional în urma unui proiect promovat de Consiliul Judeţean”, a explicat Ioan Bălan


Intră acum și în grupul de