Alianța USR PLUS a depus dosarele candidaților pentru CJ Suceava și pentru CL Suceava


Intră acum și în grupul de

Alianța USR PLUS a depus, luni, 17 august, dosarele candidaților pentru Consiliul Județean Suceava, dar și cele pentru echipa cu care se va prezenta la alegerile locale pentru Municipiul Suceava. La eveniment au participat atât liderii județeni ai celor două formațiuni politice – Teodora Munteanu, USR, respectiv Radu Adrian Rey, PLUS – cât și o parte a candidaților de pe listele CJ și CL Suceava, se arată într-un comunicat al Alianței.

Cu această ocazie, candidatul USR PLUS la președinția Consiliului Județean Suceava, Dan Nichiforel, a mulțumit celor peste 8.000 de suceveni din întreg județul care au semnat cu Alianța, iar Teodora Munteanu, candidatul USR PLUS la Primăria Municipiului Suceava, celor peste 1.000 de susținători care și-au arătat sprijinul pentru alegerile locale din 27 septembrie.

USR PLUS este de altfel primul partid care a depus, în premieră pentru România, și semnături electronice colectate online, printr-o procedură autorizată de Autoritatea Electorală Permanentă, demonstrând, o dată în plus, că digitalizarea, inclusiv a administrației publice, chiar reprezintă o prioritate.

„Cu oameni integri și competenți în rândurile sale, noi în politică, Alianța USR PLUS este pregătită să le ofere sucevenilor – din municipiu, dar și din întreg județul – o alternativă viabilă, după 30 de ani de bâjbâială politică”, se arată în comunicat.


Intră acum și în grupul de