Bogdan Loghin afirmă că ceea ce promite face: Am spus că va fi asfalt și a fost asfalt. După 27 septembrie normalitatea va reveni și în Rădăuți//VIDEO


Intră acum și în grupul de

Candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin,  a declarat marți la Analiza de Seară de la News Bucovina că este un om de cuvânt și că tot ceea ce a promis rădăuțenilor cât a fost în funcții publice a și realizat.

Bogdan Loghin a amintit că în perioada în care a fost primar interimar a semnat contractul pentru asfaltarea întregii zone centrale a municipiului Rădăuți.

„Am venit la Primărie să fac într-un mod tineresc politică. Am spus că va fi asfalt și a fost asfalt pentru că am semnat contractul pentru tot centrul municipiului Rădăuți. Este semnat de mine în 15 iunie 2016 și a fost și Curtea de Conturi și a fost totul în regulă”, a spus Loghin.

El a amintit că a amenajat corespunzător zona în care se află amplasată statuia lui Bogdan I, iar apoi a fost un accident și un șofer a intrat cu mașina în gardul verde, iar actualul primar nu a reușit să remedieze corect situația ceea ce arată cum se preocupă unul sau celălalt de investițiile din oraș.

„Tot ce am promis am făcut”, a declarat Loghin.

El a spus că s-a implicat pentru că dorește să aducă schimbarea de care au nevoie rădăuțenii.

„Văd tot netul care explodează după ce spun lucrurilor pe nume. Asta mă obligă. Mă obligă și faptul că sunt rădăuțean”, a adăugat Bogdan Loghin.

El a mai spus că principalul lui scop este ca municipiul Rădăuți să fie atractiv, iar copiii rădăuțenilor să se întoarcă în orașul natal după ce termină studiile.

„Nu există o lucrare de care m-am ocupat și să nu aibă o poză înainte, în timpul lucrărilor și după finalizare”, a spus Loghin.

„Mă gândesc că dacă se face ceva în Rădăuți, copiii noștri care vor merge undeva la facultate, au și unde să se întoarcă”, a continuat candidatul PNL.

El consideră că acesta trebuie să fie gândirea pentru Rădăuți, nu cea a primarului Nistor Tatar care se întâlnește cu diverse persoane și fac calcule și se gândesc câți candidați ar mai trebui să intre în competiție ca să-i scadă șansele lui Bogdan Loghin să fie ales primar.

„Noi trebuie să mergem pe latura normală, omenească și să mergem înainte să îi dăm drumul la treaba”, a spus Loghin.

El a arătat că vrea să facă schimbarea majoră a municipiului Rădăuți.

„Cu toată încrederea și toată puterea mergem înainte pentru că în curând, nu mai este mult până în 27 septembrie, lucrurile se vor îndrepta numai spre bine”, a spus Loghin.

El le-a transmis tuturor celor cărora le este frică să se exprime în acest moment, pentru că știe în ce sistem se trăiește în oraș, că din 27 septembrie va sparge acest lanț și lucrurile vor intra în normalitate.


Intră acum și în grupul de