Alexandru Băișanu candidează cu sloganul „Fără hoție în Primărie!”


Intră acum și în grupul de

Președintele PPU-SL Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a anunțat, miercuri, într-o conferință de presă că formațiunea pe care o conduce a depus liste complete pentru alegeri la Consiliul Județean Suceava și la Primăria Suceava și Consiliul Local Suceava.

El a anunțat că sloganul cu care candidează la funcția de primar al Sucevei este „Fără hoție în Primărie!”.

Băișanu a spus că pe listele PPU-SL Suceava sunt oameni obișnuiți, de diverse profesii, care vor să se implice pentru dezvoltarea municipiului și a județului Suceava.

El a arătat că județul Suceava are cele mai mici salarii din țară ceea ce înseamnă că administrația realizată de Gheorghe Flutur și Ion Lungu a prăbușit Suceava care are și printre cel mai mic PIB din țară.

Potrivit lui Băișanu, PSD Suceava face opoziție de formă și că a nominalizat candidați fără nicio șansă la funcția de primar și de președinte al CJ Suceava.

El a prezentat și programul pe care îl are pentru Suceava începând cu atragerea de investitori, dar și cu eficientizarea activității din Primărie.

Băișanu a mai spus că va trebui să elimine grupurile de interese care s-au constituit în jurul bugetului municipalității.


Intră acum și în grupul de