Bejinariu va propune ca presedintele Romaniei sa aiba un singur mandat (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedinte cu un singur mandat. Asta va propune deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, în cadrul discuţiilor privind revizuirea Constituţiei. În opinia sa, este suficient un singur mandat, de cinci ani, pentru un preşedinte. „Cine a avut un mandat de preşedinte să meargă apoi să-şi scrie memoriile.

Unul despre de câte ori a sărit gardul la Cotroceni, câte oi a tuns şi de câte ori a dansat, sau altul despre câte întâlniri a avut, câte vizite a efectuat şi câte realizări”, a spus Bejinariu, care a precizat că inclusiv pentru Mircea Geoană ar trebui să fie un singur mandat de preşedinte dacă va fi ales în această funcţie în urma alegerilor prezidenţiale.

Liderul PSD Mircea Geoană a declarat, joi, că grupurile parlamentare ale PSD vor iniţia procedura de modificare a Constitiţiei, urmând ca anul viitor să fie convocat un forum constituţional. “Anul viitor vom convoca şi voi iniţia un forum constituţional, pentru că atunci când vorbim despre Constituţia Republicii noastre va trebui să avem o dezbatere serioasă cu cei mai buni specialişti, aşezată, în afara acestei patimi electorale pe care o traversăm şi în afara acestui mod extrem de speculativ în care domnul Băsescu se joacă cu instituţiile fundamentale ale statului”, a spus Geoană.


Intră acum și în grupul de