Acasă Politica Vasile Mocanu indeamna sucevenii sa iasa la vot si sa continue introducerea...

Vasile Mocanu indeamna sucevenii sa iasa la vot si sa continue introducerea normalitatii (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul municipal al PNL Suceava, Vasile Mocanu, a cerut celor aproximativ 13.000 de votanți din municipiul reședință de județ care au votat cu Crin Antonescu să iasă duminică, 6 decembrie, și să voteze proiectul liberalilor de modernizare a României.

”Fac un apel către toți PNL-iștii și simpatizanții lui Crin Antonescu să vină la vot pe 6 decembrie pentru a vota un proiect complex, de readucere a normalității în granițele României”, a spus Mocanu, care a ținut să precizeze că proiectul liberalilor prevede pentru perioada următoare susținerea lui Mircea Geoană pentru Palatul Cotroceni și a lui Klaus Johannis la Palatul Victoria.



”Un procent de 25 % din populația Sucevei susține o Românei a bunului simț. Împreună cu cei care au votat Mircea Geoană înseamnă o majoritate care se va afirma cu siguranță și pe 6 decembrie iar municipiul și județul Suceava vor ieși de sub dominația portocalie”, a mai spus liderul PNL Suceava.

La final, acesta a ținut să readucă în atenție un mai vechi proverb românesc care spune că ”atunci când doi oameni îți spun că ești beat te duci și te culci. E vremea pentru odihnă binemeritată după 5 ani de mandat pentru Traian Băsescu”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version