Flutur: „Electoratul nu mai poate fi pacalit cu trucaje si dezinformari zilnice”


Intră acum și în grupul de

Şeful campaniei electorale PD-L pentru alegerile prezidenţiale şi al campaniei lui Traian Băsescu, liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, s-a aflat la sfârşitul săptămânii trecute în zona Fălticeni, unde Traian Băsescu a obţinut un scor electoral foarte bun, şi s-a întâlnit cu electoratul din comunele Preuteşti, Hîrtop, Rîşca şi Bogdăneşti. Fostul deputat PD-L de Fălticeni, Romică Andreica, şi omul de afaceri Vasile Dediţă s-au alăturat periplului electoral şi au apreciat că în turul al doilea de scrutin candidatul susţinut de PD-L va reuşi să câştige alegerile chiar şi în localităţile conduse de primari PSD.

În faţa alegătorilor din cele patru comune, Flutur i-a criticat pe liderii PSD afirmând că aceştia dezinformează populaţia atunci când afirmă că nu vor mai fi acordate pensiile sau că se va renunţa la intabularea gratuită a terenurilor. Gheorghe Flutur a precizat că Traian Băsescu este cel care a susţinut creşterea pensiei minime. „Cetăţenii nu mai pot fi atât de uşor păcăliţi cu astfel de subiecte. Oamenii au înţeles acest lucru şi şi-au declarat susţinerea pentru Traian Băsescu. Aceasta pentru că ei au înţeles că interesul comunităţii în care trăiesc nu poate fi pus înaintea intereselor celor din PSD. Şi mai mult, Mircea Geoană nu poate reprezenta un sprijin pentru judeţul Suceava”, a spus Flutur.

Pe de altă parte, el a afirmat că acuzaţiile liderilor PSD şi PNL legate de izolarea României pe plan extern sub mandatul lui Traian Băsescu sunt cât se poate de false. „Recent, sub mandatul lui Traian Băsescu, România a obţinut o victorie, prin nominalizarea lui Dacian Cioloş pentru funcţia de comisar european pentru portofoliul Agriculturii. Acest lucru arată că Traian Băsescu nu este izolat aşa cum încearcă să spună PNL şi PSD. Iar personal sunt mulţumit de această nominalizare pentru că Dacian Cioloş este unul dintre oamenii pe care i-am susţinut. Iar prin faptul că Traian Băsescu l-a susţinut pentru această funcţie arată faptul că preşedintele României nu ţine cont, la numiri, de apartenenţa politică la un partid anume. Şi asta pentru că Dacian Cioloş nu este membru al PD-L”, a mai spus Flutur.

Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a subliniat că Traian Băsescu este singura persoană care va putea să pună în practică dorinţa populaţiei, care la referendumul din data de 22 noiembrie 2009 a votat pentru reducerea numărului de parlamentari şi pentru Parlament unicameral. „Populaţia a înţeles acest lucru şi detestă mijloacele murdare folosite de adversarii politici, adică trucajele şi dezinformările zilnice, motiv pentru care Traian Băsescu va câştiga alegerile prezidenţiale”, a mai spus Flutur.


Intră acum și în grupul de