Bejinariu: Miza lui Traian Basescu intr-un nou mandat – „vendeta personala” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Traian Băsescu doreşte un nou mandat la preşedinţia României nu pentru a se bate cu criza, ci pentru a se răzbuna pe foştii apropiaţi care l-au părăsit.

Asta se poate traduce, potrivit deputatului PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, din ultimele declaraţii făcute de şeful statului la OTV privind numirea unui şef de serviciu de informaţii. Parlamentarul sucevean consideră că preşedintele Traian Băsescu a recunoscut astfel că a făcut numiri în urma „unor rugăminţi” şi nu pe criterii de competenţă sau de pregătire.

„Traian Băsescu nu a făcut altceva decât să-şi rezolve problemele personale şi ale camarilei domniei sale. Obiectivul este de a-şi instala camarila proprie în toate instituţiile statului şi să acapareze toate centrele de putere”, a spus deputatul PSD, subliniind că miza lui Traian Băsescu este să înlocuiască mogulii duşmani cu mogulii prieteni. „Asta e tot ce înţelege. O vendetă personală”, a spus deputatul social-democrat.

Bejinariu a mai arătat totodată că o nouă dovadă că pe Traian Băsescu nu-l interesează ce se întâmplă în România este aceea că marţi seara a încercat să scoată în stradă tineri cu vârste de 18-19 ani care să strige lozinci împotriva comunismului, deşi aceştia nici nu erau născuţi în perioada comunistă, considerând situaţia drept „hilară” în condiţiile în care „Traian Băsescu este un exponent al comunismului”.

La rândul său, preşedintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, a spus că tinerii scoşi în stradă de PD-L au fost puşi să strige „Jos comunismul”, deşi aceştia ar fi trebuit să fie preocupaţi de crearea de locuri de muncă. „Este o temă falsă de campanie ceea ce dovedeşte că lui Traian Băsescu i-a dispărut simţul realităţii, că agonia e în fomă maximă. Minţi înfierbântate instigă pe unii împotriva altora”, a mai spus Mîrza. El a mai arătat că agresivitatea este arma politică introdusă acum de PD-L. „Traian Băsescu şi Gheorghe Flutur au introdus mitocănia în politică, iar agresivitatea e arma lor zilnică”, a mai spus preşedintele PSD Suceava.

Cei doi lideri PSD Suceava au arătat că după alegerile din 6 decembrie este nevoie de stabilitate, de o Românie unită şi nu dezbinată, pentru scoaterea ţării din criză.


Intră acum și în grupul de